Loading...
06-70-315-6418

Mitas cyclocross gumi

  • Kategória: Mitas
  • Megjelent: 1154 alkalommal

A Mitas visszajelzése alapján a tervek szerint egy időben indult a három új cycloscross kerékpárgumi gyártása. Ezek a termékek webáruházunkban 2017 elején válnak elérhetővé.

A három új kerékpár gumi az Elite Level kategóriába tartozik, Tubeless Supra, valamint Weltex peremvédelmi technológiával készül, és cyclocross (cross&gravel) felhasználásra ajánlják. Az R17 X-Road, R18 X-Field, és R19 X-Swamp 33-622 méretben készül.

Mitas Weltex technológia

Mitas perem védelem: egy rendkívül tartós, nagy sűrűségű polimer szálakból álló gumírozott szövetréteg védi a gumiabroncs felnire illeszkedő peremét. A szalag rendkívül rugalmas és elhanyagolható tömegű, nem befolyásolja döntően a köpeny használhatóságát. A gyártó ajánlása szerint a Weltex technológiával készülő köpenyek előnyösen használhatóak karbon felniken, mivel az erősített perem kiválóan ellenáll a fellépő koptató hatásoknak.
A Mitas Top Design minőségű köpenyeiben alkalmazza az új Weltex technológiát.

Újdonság a 25-622 méretben készülő R16 Arrow kerékpár gumi is, amely szintén 2017 elején jelenik meg kínálatunkban.

Mitas R17 X-Road
Mitas R17 X-Road
Az X-Road futófelületi mintázata egyaránt alkalmas könnyű terepen, szilárd talajon és burkolt utakon. Finomabb és kisebb mintázata, különösen a központi részen biztosítja az alacsony gördülési ellenállást, a gyors és kényelmes kerékpározást.
Mitas R18 X-Field
Mitas R18 X-Field
Az X-Field a legsokoldalúbb futófelületi mintázat, közepes és szilárd terepre. A futófelületi bütykök optimális magassága és elosztása biztosítja az alacsony gördülési ellenállást, sebességet, tapadást és hatékony fékezést. Az X-Field a megfelelő választás a legtöbb CX pályán.
Mitas R19 X-Swamp
Mitas R19 X-Swamp
Az X-Swamp készül a legdurvább mintázattal, nedves, sáros vagy laza terepre. A bütykök mérete és elrendezése tökéletes tapadást nyújt, stabil kezelhetőség és futófelületi öntisztítás mellett.

Bejelentkezés

Regisztráció